Marmabehandeling

Krachtige spirituele behandeling. Heling vindt plaats bij het balanceren van de vitale (marma) punten van het lichaam.


Marma behandeling kan zowel op de naakte huid als aan een (licht) geklede cliёnt. De behandelingen kunnen ook gegeven worden aan kankerpatiёnten, omdat het een subtiele behandeling is en de werking overgelaten wordt aan de wijsheid van het lichaam zelf. (Over massage geven aan kanker patiёnten zijn de meningen verdeeld bij masseurs.)

Ik zal zelf als iemand een actieve vorm van kanker heeft niet masseren, maar wel een marma behandeling geven. Als iemand geen actieve kanker heeft, maar hersteld is geef ik wel massage, zeker mijn eigen ontwikkelde full body massage zodat men tot inzicht kan komen in zijn ziekte. Marmas zijn vitale gebieden of punten in het uitgebreide systeem van kanalen, die het menselijk lichaam doorstromen (vitale punten die de verbinding vormen tussen het grofstoffelijke lichaam en de fijnstoffelijke lichaam).

Behandeling van de marmas kan de stroom van energie stimuleren en blokkades in deze stroom opheffen.
Het is een ontspannende behandeling, zacht en subtiel.Deze behandeling kan zowel los gegeven worden (incl. gezichtsmassage) of vaak als onderdeel van de Abhyanga massage (van 90 min.)

Duur van de behandeling: 45 minuten


Terug naar de behandelingen